Innovatiivista laatua ja uudenaikaista muotoilua


Isabellan etuteltasta löydät täydellisen yhdistelmän korkeinta laatua, innovatiivisia ratkaisuja ja uudenaikaista muotoilua – pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Juuri yksityiskohdathan ovat ratkaisevia lomasi onnistumisessa.

Me Isabellalla katsomme tärkeimmäksi velvollisuudeksemme sen, että sinä, uuden etutelttasi kanssa, saat kokea vapauden ja tunteen olla yhtä luonnon kanssa – sekä myös sen, että voit etuteltassasi löytää paikan hiljentyä ja rauhoittua niin halutessasi.

Usein toistuva toive asiakkailtamme on, että haastamme perinteiset ratkaisut ja ajattelemme uusia linjoja. Ja siksi rohkenemme tehdä sen ennenkuin muut uskaltavat – luomme etuteltan, joka erottuu massasta. Etuteltan, joka erottuu, oli sitten kyse muotoilusta, toimivuudesta tai materiaaleista. Siinä ei ole kysymys vain erinomaisesta suunnitteluosastostamme, vaan myös tiiviistä yhteydenpidosta heihin, joita pidämme kaikkein tärkeimpinä – leiriytyjiin ympäri Euroopan. Tämän ansiosta voimme luoda tuotteita, jotka ovat kokonaan omassa luokassaan.

Näillä sivuilla voimme antaa vain esimakua etuteltoistamme, sillä etutelttamme on nähtävä ja koettava. Siksi toivomme sinun pian vierailevan jossain lukuisista jälleenmyyjäliikkeistämme!


Epävarma A-mitastasi? klikkaa tästä 

 
Isabella
Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt Copyright © 2010 kamafritid  All rights reserved.