Vapaa kuin lintu

”He, jotka valitsevat tuotteen Fiammalta, ovat aktiivisia ihmisiä, jotka mielellään käyttävät matkailuautoaan omatoimisiin löytöretkiin, mutta haluavat samanaikaisesti tuntea kuuluvansa kaltaistensa joukkoon. Heille punainen Fiamma-logo on symboli vapaasta ja itsenäisestä elämänmuodosta. Asiakkaina he ovat vaativia ja laatutietoisia ja heille kelpaa vain paras. Voidakseen valita kohteensa vapaasti, käyttävät he usein polkupyöräänsä retkeilyyn.”

 

Kesäloman aika!
Me Fiammalla olemme iloisia voidessamme toivottaa sinut tervetulleeksi aina vaan kasvavaan matkailuauton tai –vaunun omistavien joukkoon. Vapaa-ajan ajoneuvojen tarvikkeiden johtavana valmistajana toivomme, että tulet löytämään etsimäsi tästä kuvastosta. Fiamma on perheyhtiö, jonka tavaramerkki on yli 60 vuotta ollut korkeimman laadun takeena. Yrityksellä on jo pitkään ollut laatusertifikaatti ISO 9001. Valitessasi tuotteen Fiammalta, voit luottaa saavasi kaikkein parasta, joka kestää monien vuosien käytön. Pätevien jälleenmyyjiemme verkko on aina palveluksessasi ja jos sinulla on mielipiteitä tai ehdotuksia, voit aina ottaa yhteyttä meihin Fiammalla. Lopuksi haluamme kiittää sinua meihin osoittamastasi luottamuksesta valittuasi tuotteitamme ja toivomme sinulle todella hauskaa lomaa  niiden parissa!Lue Fiamman Varaosakuvasto
täällä.

 
Fiamma
Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt Copyright © 2010 kamafritid  All rights reserved.