Meistä KAMA Fritid

KAMA Fritid AB on yksi Pohjoismaiden johtavista matkailuvaunu- ja -autotarvikkeiden tukkuliikkeistä

Olemme luoneet vahvan yhteistyön maailman johtavien toimittajien kanssa asuntovaunuissa, matkailuautoissa, leirintäalueilla ja vapaa-ajan tuotteissa, ja intohimomme laatuun ja palveluun on tehnyt meistä luotettavan toimijan alalla. Pääkonttorimme Jönköpingissä, Ruotsissa, toimii toimintamme sydämenä ja täältä käsin koordinoimme toimiamme koko Skandinaviassa. Myyntikonttoreiden ja varastojen lisäksi Norjassa sekä myyntikonttori Helsingissä, Suomessa, pyrimme olemaan lähellä asiakkaitamme tarjotaksemme parasta palvelua.

Keskitetty varastomme Jönköpingissä kattaa vaikuttavat 12 000 neliömetriä ja sisältää yli 11 000 erilaista lisävarustetta. Strateginen sijainti ja tehokas varastonhallinta mahdollistavat salamannopeat toimitukset jälleenmyyjillemme koko alueella.

Omistautuneet jälleenmyyjämme, jotka ovat hajallaan ympäri Ruotsia, Suomea ja Norjaa, ovat porttisi KAMA FRITIDin jännittävään maailmaan. Tutustu laajaan valikoimaamme ja anna meidän olla kumppanisi unohtumattomien vapaa-ajan kokemusten luomisessa!

Tervetuloa KAMA FRITIDiin